Gündem AK Parti'den Bartın için araştırma komisyonu teklifi

AK Parti'den Bartın için araştırma komisyonu teklifi

Paylaş
AK Parti'den Bartın için araştırma komisyonu teklifi

Ak Parti yarın maden faciasını araştırmak için komisyon kurulması önergesi verecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, araştırma komisyonu kurulması hakkında açıklamalarda bulundu. Turan, "Bütün partilerle görüştük. AK Parti grubu olarak yarın araştırma komisyonu kurulması teklifinde bulunacağız" dedi.

Haberin Devamı
AK Parti Bartın için araştırma komisyonu teklifi verecek Ak Parti yarın maden faciasını araştırmak için komisyon kurulması önergesi verecek.

BAŞÖRTÜSÜ İÇİN HAZIRLANAN ANAYASA TEKLİFİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Turan, “Gündemimizde Lübnan tezkeresi var. Onun bir yıl daha uzatılmasını görüşmeyi planlıyoruz. Ayrıca çarşamba günü grup toplantımız var. Bu toplantıda da Cumhurbaşkanımızın Milletvekilimiz Mehmet Ali Çelebi’ye partimize katılım töreni dolayısıyla rozet takmasını ön görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Anayasaya ilişkin düzenlemeler için büyük bir özveriyle çalışıldığının altını çizen Turan, başörtüsü teklifi konusunda, “Bakanımızın öncülüğünde önemli mesai harcadılar. Bizler 24. ve 41. maddeye ilişkin teklifimizi, metnimizi bitirdik. Bunu son bir arz ile soracağız Cumhurbaşkanımıza. Çıkan kararı da kamuoyuna duyuracağız. İki konuya ilişkin teklifimiz de hazır. Ama hangisi geçerli olur, hangisi olmaz son bir arzdan sonra değerlendireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı