Gündem AK Partili Kurtulmuş: 14 Mayıs önemli bir dönüm noktasıdır

AK Partili Kurtulmuş: 14 Mayıs önemli bir dönüm noktasıdır

Paylaş
AK Partili Kurtulmuş: 14 Mayıs önemli bir dönüm noktasıdır

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Büyük İstanbul mitinginde konuştu. Kurtulmuş, "14 Mayıs 2023 seçimine gidiyoruz, 1 hafta sonra 14 Mayıs Türkiye'nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. " ifadelerini kullandı.

AK Partili Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şöyle:

Haberin Devamı

Hepinize en içten selamlarımı sunuyorum. Şu anda burada bulunan milyonlar kadar alana gelmeye çalışan yüz binlerce kardeşimiz var. 14 Mayıs 2023 seçimine gidiyoruz, 1 hafta sonra 14 Mayıs Türkiye'nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. 14 Mayıs 1950'de rahmetli Menderes yeter söz milletindir diye yola düştü. Millet ona destek oldu, hep yanında durdu. rahmetli Menderes'i, Erbakan'ı, Özal'ı, Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyoruz. Şimdi öyle bir hazırız deyin ki, o dergilerin kapağını yapıp Erdoğan'ı seçtirmeyin diyenler duysun. AK Parti'yi açık ara farkla TBMM'ye göndereceksiniz.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ MESAJI

Çok çalıştınız, çok mücadele ettiniz, yıllardır Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere karşı mücadele ettiniz. Nasıl bu alanı bir demokrasi alanına çevirdiyseniz, 14 Mayıs akşamı Türkiye'nin bütün meydanlarını bir demokrasi şöleni ile inleteceğiz.

Haberin Devamı