Gündem Alışveriş fişi 50 liranın altında kaldı, yaşlı kadını servisten indirdi!

Alışveriş fişi 50 liranın altında kaldı, yaşlı kadını servisten indirdi!

Paylaş
Alışveriş fişi 50 liranın altında kaldı, yaşlı kadını servisten indirdi!

Ankara'da yaşlı bir kadın alışveriş fiş tutarının ‘50 Türk Lirası’ altında kaldığı için marketin servis aracından şoför tarafından indirildi. Servis şoförüne diğer yolcular tepki gösterdi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi'ne bağlı İlkyerleşim Mahallesi'nde bulunan bir marketin otoparkında meydana gelen olayda, marketten alışveriş yapan yaşlı bir kadın, marketin servis aracını kullanmak istedi.

Haberin Devamı

Şoför ise yaşlı kadının fişini kontrol ettiği zaman marketten 50 TL’nin altında alışveriş yaptığı için servisten inmesini söyledi. Servisten inen yaşlı kadın ise arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Duruma ise diğer yolcular tepki gösterdi.

Alışveriş tutarı "50 TL" altında kalan yaşlı kadın zorla servis aracından indirildi Ankara'da yaşlı bir kadın alışveriş fiş tutarının ‘50 Türk Lirası’ altında kaldığı için marketin servis aracından şoför tarafından indirildi. Servis şoförüne diğer yolcular tepki gösterdi.

ABB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gültekin, “Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhâl uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.