Gündem Almanya'da bir evde patlama

Almanya'da bir evde patlama

Paylaş
Almanya'da bir evde patlama

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinin (NRV) Köln kentinde bir evde patlama meydana geldi. Patlamayla çöken evde bir kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığı belirlendi.

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinin (NRV) Köln kentinde bir evde patlama meydana geldi. Patlamayla çöken evde bir kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığı belirlendi. Köln Polisi patlamanın yaşandığı evde ölü olarak bulunan 79 yaşındaki Almanın patlamaya yol açtığını düşündüklerini açıkladı. Dört kişinin yaralandığı patlama sonrası tamamıyla çöken evin yanı sıra birçok ev ve araç zarar gördü. Kaza yerine 1 km mesafede oturan bölge sakinleri patlamadaki sesle korktuklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Patlamanın ardından yangın çıktı

Patlamanın ardından çıkan yangın Köln itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayda yaralananlara ilk müdahale ambulanslarda yapıldı. Olay yerini güvenlik çemberine alan polis ekipleri yeni bir patlama endişesiyle çevrede oturanları geçici bir süre için tahliye etti. Patlamada hayatını kaybeden ev sahibinin daha önce birçok kez akıl hastanesinde yattığı ve suç kaydının bulunduğu belirlendi. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA