Gündem Altın yüzük katliamı

Altın yüzük katliamı

Paylaş
Altın yüzük katliamı

Mersin’de önceki gün Nurgül Kaya ve oğlu Emrullah evde, eşi Neşet Kaya ise otomobilde yanarak ölmüştü. Kaya çifti ve oğullarının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eve hırsız olarak giren Halil Evcibağ’ın, Nurgül Kaya’nın parmağındaki altın yüzüğü çaldıktan sonra evi ateşe verdiği, Neşet Kaya’yı ise bıçakladıktan sonra otomobilde yaktığı belirlendi.

Mersin Erdemli’ye bağlı İlemin Mahallesi’nde Neşet Kaya’ya (42) ait evde önceki gün yangın çıkmıştı. Nurgül Kaya (40) ile oğlu Emrullah Kaya (11) yanarak ölmüştü. Yarım saat sonra eve 5 kilometre uzaklıkta yanan bir araçta da Neşet Kaya’nın cesedi bulunmuştu. Neşet Kaya’nın eşi ve oğlunu yaktıktan sonra kendini yakmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, çift ve oğullarının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Halil Evcibağ

Aynı mahallede yaşayan Halil Evcibağ (35) gözaltına alındı. Şüphelinin, girdiği evde anne ile oğlunu eterle bayılttıktan sonra Nurgül Kaya’nın parmağındaki altın yüzüğü çaldığı ve evi ateşe verdiği belirlendi. Evcibağ’ın, Neşet Kaya’yı ise bıçakladıktan sonra otomobilde yaktığı öğrenildi. Hırsızın olaydan sonra altın yüzüğü kuyumcuda bozdurduğu belirtildi. Kaya çifti ile oğulları, dün yan yana toğrağa verildi. Evcibağ, tutuklandı.

Halil Evcibağ, altın yüzüğü kuyumcuda bozdururken güvenlik kamerasına yakalandı.