Gündem Ankara’da kaybolan Alman kızdan sevindiren haber

Ankara’da kaybolan Alman kızdan sevindiren haber

Paylaş
Ankara’da kaybolan Alman kızdan sevindiren haber

Ankara’da evden kaçıp kayıplara karıştıktan 3 gün sonra polis tarafından bulunan Almanya Kalkınma Bankası Türkiye Ofisi Direktörü Dr. Kirk Mildner'in 13 yaşındaki kızı Marlene Mildner, ailesine teslim edildi.

Alman Marlene Mildner, kaybolduğuna ilişkin basında yer alan haberin ardından polise yapılan ihbar sonucu bulundu. Mamak ilçesi Nato Yolu Caddesi'nde bir evde bulunan Mildner, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Mildner, burada anne ve babasına teslim edildi. Mildner'in bulunduğu evde oturan kişi, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Kirk ve Ganna Mildner çifti, kızlarının bulunması üzerine büyük sevinç yaşadı. Kirk Mildner, "Eşim ile ben çok mutluyuz, kızımız bulundu. Sizin ile birlikle Türk kamuoyuna seslenmiştik, 'Bize yardımcı olsunlar' diye. Gelen ihbar ile kızımız bulundu. Hem Türk polisine hem de Türk halkına çok teşekkür ediyoruz, bizi desteklediler. Bize sadece, oturduğumuz yere yakın olmayan bir semtte bulunduğunu söylediler" dedi.

13 yaşındaki Alman Marlene, 3 gündür kayıp Ankara'da, Almanya Kalkınma Bankası Türkiye Ofisi Direktörü Dr. Kirk Mildner'in ikizlerinden Marlene Mildner (13), 3 gün önce evinden çıktıktan sonra kayboldu. Polis, balkondan çarşafları birleştirip indikten sonra yürürken güvenlik kamerasına yansıyan Mildner'i her yerde arıyor. Baba Mildner, "Tahminimiz, birisi kızımızı yanında tutuyor. Eşim ve ben Türk makamlarına ve polisine güveniyoruz" dedi.

Anne Ganna Mildner de "Çok mutluyuz. Kızım ile çok fazla vakit geçirmeyi planlıyorum, onu çok özledim. Bir an önce onu kucaklamak istiyorum. Sizler bize çok yardımcı oldunuz" diye konuştu.