Gündem Ankara’da yağışın faturası ağır oldu! Kayıp kişinin cansız bedeni bulundu, ölü sayısı arttı

Ankara’da yağışın faturası ağır oldu! Kayıp kişinin cansız bedeni bulundu, ölü sayısı arttı

Paylaş
Ankara’da yağışın faturası ağır oldu! Kayıp kişinin cansız bedeni bulundu, ölü sayısı arttı

Ankara'da bir haftadır yaşanan sağanak yağışlarda ölü sayısı 4'e yükseldi. Son olarak 24 saattir AFAD koordinesinde yaklaşık 350 kişilik ekibin katılımıyla sürdürülen arama çalışmaları sonucunda Ramazan Gök'ün cesedine Karapürçek mahallesi mevkiindeki balçık bölgede bulundu.

Ankara’da bir haftadır etkili olan sağanak vatandaşların hayatını olumsuz yönde etkilerken, bazı bölgelerde sele neden oldu. Geçtiğimiz hafta etkili olmaya başlayan sağanak ilk olarak Cumartesi günü Ankara’nın Altındağ, Mamak ve Çankaya ilçelerinde yıkıma neden oldu.

Haberin Devamı
Kayıp kişinin cansız bedeni bulundu, ölü sayısı arttı! Ankara’da sağanağın faturası ağır oldu Ankara'da bir haftadır yaşanan sağanak yağışlarda ölü sayısı 4'e yükseldi. Son olarak 24 saattir aranan Ramazan Gök'ün cansız bedeni bulundu.

27 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLMÜŞTÜ

Altındağ ilçesine bağlı Tatlar Mahallesinde yaşanan sel nedeniyle 27 yaşındaki İlkay Yiğit hayatını kaybetti. Aynı bölgede sel sularına kapıldığı tahmin edilen Ramazan Gök'ü arama çalışmaları sürüyordu.

AKYURT’TA 2 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Yağışların devam ettiği Pazar günü ise Akyurt ilçesi sele teslim oldu. Sağanak sonrası oluşan sel suları Akyurt’ta iki kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. İlk olarak yaşanan selde mahsur kalan Muhammed Şahin (21), elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Daha sonra Akyurt’un Teberik Köyü'nde yaşayan 67 yaşındaki Mustafa Demirel, selden kaçarken düşerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

KAYIP KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen selde kaybolan arıcı Ramazan Gök'ün cansız bedenine ulaşıldı. AFAD koordinesinde yaklaşık 350 kişilik ekibin katılımıyla sabah saatlerinden itibaren sürdürülen arama çalışmaları sonucunda Ramazan Gök'ün cesedine Karapürçek mahallesi mevkiindeki balçık bölgede ulaşıldı. AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, "Yaklaşık 350 personelin katılımıyla 2 gündür devam eden arama çalışmaları sonucunda, Ankara Altındağ ilçesinde sel sularına kapılan bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Böylece Ankara'da meydana gelen sel felaketinde can kaybı 4'e yükselmiş oldu.