Gündem Antalya sahillerinde 5 günde 6. ceset!

Antalya sahillerinde 5 günde 6. ceset!

Paylaş
Antalya sahillerinde 5 günde 6. ceset!

Antalya’nın Aksu ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Son 5 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 6’ya yükseldi.

Antalya Aksu Mahallesi Kemerağzı Mahallesi turizm beldesi Kundu Acısu Deresi suyunun sahile karıştığı yere yakın noktada babası Abdülaziz Güneş ile sahile balık tutmaya giden Deniz Güneş sahilde ceset görünce babasının yanına koşarak durumu anlattı. 5 yıldızlı bir otelin sahilinde ceset gören Abdülaziz Güneş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Haberin Devamı

PLAJ HAVLUSU ÖRTÜLDÜ

Polis, cesedin bir erkeğe ait olduğunu belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, çalışması esnasında yakınlardaki bir otelden getirilen plaj havlusuyla cesedin üzeri örtüldü. Cansız beden, ekiplerin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çarşamba günü Antalya’nın Alanya ve Manavgat sahillerinde 1 çocuk ve 1 yetişkin cesedi bulunmuştu.

BATAN TEKNE ŞÜPHESİ

Önceki gün de de Manavgat’ta 2, Serik’te 1 ceset bulunmuştu. Serik’te bulunan kadın cesedinin, Antalya’da 13 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olma ihtimali üzerinde duruluyor. Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği düşünülünüyor. DHA

Haberin Devamı