Gündem Antrenör cinsel tacizden tutuklandı! Skandal ses kaydına yansıdı

Antrenör cinsel tacizden tutuklandı! Skandal ses kaydına yansıdı

Paylaş
Antrenör cinsel tacizden tutuklandı! Skandal ses kaydına yansıdı

İstanbul Silivri'de voleybol antrenörü, 2 öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanırken, ortaya çıkan bir ses kaydı şoke etti.

İstanbul ve Türkiye çapında voleybol müsabakalarında elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Silivri Çağrıbeyspor Kulübü voleybol antrenörü Umut Tilev, kız öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

Kulüp antrenörü ve aynı zamanda Çağrıbey Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni olan Tilev’in, lise öğrencisi sporcu bir kıza yaptığı ve daha sonradan suçunu kabul edip özür dilediği mağdur kız öğrenci tarafından kayda alınan telefon ses kaydı sonrasında gözaltına alındığı öğrenilirken ikinci bir sporcu kızın da aynı iddialarda bulunduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Geçtiğimiz yıl Türkiye kadınlar 2. Lig şampiyonu olan Silivri Çağrıbey Ortaokulu başantrenörü ve aynı zamanda Çağrıbey Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Tilev önceki akşam Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı.

ÖĞRENCİLERİN BİLGİSİNE BAŞVURULDU

Milliyet'in haberine göre; Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alınan Tilev geceyi emniyette geçirirken, antrenörlük yaptığı voleybol takımında ve öğretmenlik yaptığı okuldaki kız öğrencilerin de bilgisine başvuruldu. Tilev emniyette susma hakkını kullandı.

Haberin Devamı

EVE BIRAKMA BAHANESİ

Tacize uğrayan genç kız ise emniyetteki ifadesinde, antrenörünün kendisini eve bırakma bahanesiye arabasına aldığını ve cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Bir kız öğrencinin daha hakkında benzer iddialarda bulunduğu öğrenilen Tilev işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Tutuklanan Tilev, cezaevine gönderildi.

KAYIT ORTAYA ÇIKTI

Bu arada tacize uğradığını iddia eden kız öğrencinin, Umut Tilev ile telefon görüşmesini kayda aldığı ortaya çıktı.

Kayıtta öğrencinin "Elim ayağım titriyor, sizin kızınıza yapılsa hoşunuza gider mi" dediği, Umut Tilev'in ise "Bir daha böyle bir şey olmayacak. Rahat olabilirsin, ben hata yaptım. Bazen olur öyle kusura bakma. Büyüklük sende kalsın, özür dilerim bunlar aramızda. Bir daha hatam olmayacak" dediği duyuluyor.

Antrenör cinsel tacizden tutuklandı! Skandal ses kaydına yansıdı