Gündem Ardahan'da şiddetli deprem

Ardahan'da şiddetli deprem

Paylaş
Ardahan'da şiddetli deprem

Ardahan'da şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, saat 17.08'de Ardahan Göle ilçesinde meydana gelen deprem, 5,0 büyüklüğünde. Şiddetli deprem çevre iller Kars, Rize ve Erzurum'da da hissedildi. Kandilli Rasathanesi saat 17.13'te ise 3.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldiğini açıkladı.

Ardahan’ın Göle ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haberin Devamı

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 17.08'de merkez üssü Göle olan 5.0 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi saat 17.13'te ise 3.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldiğini açıkladı.

Ardahan'da 5 büyüklüğünde deprem Ardahan Valiliği, Göle ilçesinde yaşanan 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can kaybı yaşanmadığını, 1 vatandaşın hafif şekilde yaralandığını, hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını bildirdi.

Deprem, Göle ilçe merkezi, Ardahan il merkezi ile Erzurum’un Oltu ve Horasan ilçelerinde de hissedildi. Sarsıntının şiddetiyle çok sayıda vatandaş sokağa çıktı.

Deprem sonrası AFAD'ın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Ardahan ili Göle ilçesinde saat 17.08’de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

Öte yandan merkez üssü Göle olan deprem, Kars, Erzurum ve Rize gibi çevre illerde de hissedildi.

Haberin Devamı