Gündem Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

Paylaş
Aşk engel tanımadı

Hakkari Yüksekova'da tedavi için gittikleri rehabilitasyon merkezinde tanışıp aşık olan bedensel engelli Çiğdem Kesici ile Orhan Dağdeviren, yapılan düğünle dünyaevine girdi. Birbirlerine deli gibi aşık çift, herkese örnek oluyor.

Dize Mahallesi’nde yaşayan Çiğdem Kesici (46), henüz 15 yaşındayken belindeki tümör nedeniyle ameliyat oldu. Orhan Dağdeviren (42) ise 13 yıl önce köyde çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalışırken, tabancayla belinden yaralandı.

Haberin Devamı

Tedavi gören Kesici ve Dağdeviren'in belden aşağı felçli kaldı. Fizik tedavi için gittikleri rehabilitasyon merkezinde tanışıp aşık olan engelli çift, evlenmeye karar verdi. Çift, Buşbulak köyünün Yoncalık mezrasında 7 ay önce yapılan düğünle dünyaevine girdi.

'AŞKIMIZ DÜNYAYA BEDEL'

Çiğdem Kesici, "Herkes bize ’evlenemezsiniz, beraber yapamazsınız. İkiniz hasta ve engellisiniz’ dedi. Ama biz kimseyi dinlemedik. Çünkü birbirimize aşık olmuştuk. 7 ay önce düğünümüzü yaptık. Tekerlekli sandalyemizle birbirimizle dolaşıyoruz. Sonra da evimize geliyoruz. Çok mutluyuz" dedi.

Orhan Dağdeviren ise "Kiradayız ama evimizde çok mesuduz. Hayata birlikte tutunduk. Mutluluğumuzu dünyaya değiştirmeyiz" diye konuştu.

Haberin Devamı