Gündem Aşkın dili değişti

Aşkın dili değişti

Paylaş
Aşkın dili değişti

14 Şubat Sevgililer Günü için çiftler birbirinden yaratıcı ve çağa uygun hediye alma yarışına girdi. Teknolojinin de yardımıyla aşkı ifade etmenin yolları çoğaldı.

İşte aşkı kutlamak için başvurulan en modern hediyeler...

Haberin Devamı

ÖZEL SEYAHAT KULÜBÜ ÜYELİĞİ:

Sizin için seyahat planı yapıp organize eden kulüpler veya akıllı telefon uygulamalarına üyelik, “Birlikte yaşayacağımız daha çok maceralar var” demenin bir başka yolu. Bu konuda en çok tercih edilen, ‘Essentialist’ adlı uygulama.

AKILLI YÜZÜK:

Sağlığı takip eden akıllı Oura yüzükler, “Senin iyi yaşamanı önemsiyorum” demenin yeni yolu.

VAHŞİ YAŞAMI KORUMA BAĞIŞI:

Çevre ve iklim sorunlarına duyarlı sevgililer, birbiri adına vahşi yaşamı koruma bağışı yapıyor. Bazıları vahşi bir hayvanı sevgilisi adına uzaktan evlat edinip bakımına katkı sağlıyor.

ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ:

Yeni çıkan lüks artırılmış gerçeklik gözlüğü iPhone Vision Pro, teknolojiyi yakından takip eden çiftlerin gözdesi.

Haberin Devamı

ÇEVRİMİÇİ SPOR EĞİTİMİ:

Sevgilinizin ihtiyacına veya ilgi alanına göre uzaktan üyelikle katılma imkanı sunan egzersiz paketleri revaçta. En çok bacak boyu uzatan ve kas şekillendiren paketler ilgi görüyor.

MASAJ:

Çift kişilik rahatlatıcı spalar, hafta sonu için şehirde bir otelde birlikte keyif yapma tatilleri, sörf dersi veya buzullara seyahat de yeni nesil hediyeler arasında.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KOKU:

Kişiselleştirilmiş bir koku, sevgilinizi ne kadar iyi tanıdığınızı gösterme fırsatı sunuyor.

KİŞİYE ÖZEL MÖNÜ:

Sadece çiftlerin sevdiği lezzetleri özel bir şefin hazırladığı bir sofra deneyimi sunan şirketler İngiltere’de yükselişte.

AKILLI FIRIN TİPİ HAVA FRİTÖZÜ:

Besleyici ve lezzetli yemekler hazırlamayı kolaylaştıran yeni nesil fırınlar, “Çok zahmet etme aşkım, kıyamam” mesajı veriyor.