Gündem Avukat komedisi

Avukat komedisi

Paylaş
Avukat komedisi

Hapisten kaçan sahte avukat uslanmadı. Büro açıp yanında iki gerçek avukat çalıştırmaya başladı. Sahte avukat son model cipiyle geldiği Kadıköy Adliyesi'nde yakalandı

YÜZLERCE DURUŞMAYA GİRDİ

Haberin Devamı

İstanbul’da Yıldırım T. 2004 yılında hukuk fakültesinden mezun olduğunu söyleyerek davalar almaya başladı. Kartal ve Pendik adliyelerinde iki yıl boyunca yüzlerce duruşmaya girdi. Sonra sahte avukatlık yaptığı için tutuklandı ve 7 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

BÖYLESİ TÜRKİYE'DE OLUR

Sahte avukat Yıldırım T. üç yıl önce Bolu Cezaevi’nden kaçıp İstanbul’a döndü. Sanki hiçbir şey olmamış gibi Kadıköy’de avukatlık bürosu açtı. İşin en komik tarafı, yanında iki gerçek avukat çalıştırmaya başladı. Sahte avukatın aldığı davaların duruşmasına ‘gerçek’leri girdi.

KISA SÜREDE 'KÖŞE' OLDU

Sahte avukatlık yaparak iyi para kazanan Yıldırım T. kısa süre içinde altına son model bir cip çekmeyi de ihmal etmedi. Polisler, Yıldırım T.’nin izini cezaevinden kaçtıktan tam üç yıl sonra Kadıköy’de buldu. Yıldırım T. böylece polis tarafından yakın takibe alındı.

Haberin Devamı

'BEN YANDIM' DİYE AĞLADI

Yıldırım T. cipiyle geldiği Kadıköy Adliyesi’nde kendisini bekleyen polisler tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Yıldırım T. sahte avukatlık yaptığı için bir kez daha tutuklandı. Hapishaneye götürülürken “Ben yandım” diye ağladı.  Ali AKSOYER-Emir SÖYLEMEZ