Gündem Ayı paniği işkenceye dönüştü!

Ayı paniği işkenceye dönüştü!

Paylaş
Ayı paniği işkenceye dönüştü!

Bursa İnegöl'de, yiyecek bulmak için kent merkezine inen ayı paniğe yol açtı. Kaçarken çarptığı bir zabıta memurunun yaralanmasına neden olan ayı, 3.5 saatlik kovalamaca sonunda, uyuşturucu iğneyle etkisiz hale getirildi. Ancak ayıya iş makineleriyle ve polis araçlarıyla müdahale edilmesi ilkel manzaralar yarattı

Uludağ’ın doğu yamacında yer alan Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, gece saat 03.30’da ayı paniği yaşandı. Devriye gezen polis ekipleri, hızla koşan hayvanı takip etmeye başladı. Hayvanın ayı olduğunun anlaşılması üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderen polis, alarma geçti. Yaklaşık 3.5 saat süren kovalamacanın ardından ayı, Sinanbey Mahallesi Salkıımsöğüt Sokak’ta kıstırıldı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13954","13954","201401","13954-91141.jpg","1", "0","Şehir merkezinde ayıyla kavga");

Polis ekipleriyle birlikte haber verilmesi üzerine gelen İnegöl Belediyesi’nde görevli veteriner hekim tarafından atılan uyuşturucu iğne ile vurulan ayı, bir süre sersemledikten sonra yeniden çevrede toplanan meraklılara doğru koşmaya başladı. Bu sırada ayının çarpması sonucu Zabıta Memuru Ahmet Yalın yaralandı. Yalın, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ayı daha sonra doğal ortamına salınırken İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Bayraktar, olayın gece yaşanmasının yakalama çalışmalarını kolaylaştırdığını belirterek, yaralanan zabıta memurunun durumunun iyi olduğunu söyledi.

Seyfettin ARAS/DHA

Haberin Devamı