Gündem Baba ile oğlunu vuran saldırganlardan ölüm tehdidi! Kabus bitmiyor

Baba ile oğlunu vuran saldırganlardan ölüm tehdidi! Kabus bitmiyor

Paylaş
Baba ile oğlunu vuran saldırganlardan ölüm tehdidi! Kabus bitmiyor

Adana’da husumetlileri tarafından vurularak yaralanan Ahmet K., şikayetini geri çekmeyince 8 yaşındaki oğlu kurşunların hedefi olmuştu. Ahmet K.’nin eşi Hülya K. şikayetlerini geri çekmedikleri için hâlâ tehdit edildiklerini belirterek, “14-15 yaşlarındaki çocuklar evimizin önünde havaya ateş açıyor. Sosyal medyadan 5 çocuğumu ve beni öldüreceklerine dair videolar yayınlıyorlar. Dışarı çıkmaya korkuyorum” dedi.

Adana Yüreğir’de 5 çocuk babası Ahmet K. (31), 2 yıl önce husumetli oldukları aileden Yasin Yüksel (20) tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralandı. Şikayet üzerine Yasin Yüksel tutuklandı. İddiaya göre, şikayetini geri çekmesi için Ahmet K. ve eşi Hülya K.’ye (30) baskı yapan Yüksel’in ailesi, ölüm tehdidinde bulundu. Ahmet K.’nin şikayetini geri çekmemesi üzerine, 7 yıl hapis cezası alan Yüksel’in 2 yakını, 7 Ekim 2023’te ailenin evine silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda, Ahmet K.’nin oğlu M.K. (8), kasığından yaralandı.

Haberin Devamı

‘SIRADA 6 KİŞİ VAR’

Hülya K.’nin şikayeti üzerine, saldırıyı gerçekleştiren Yasin Yüksel’in ağabeyi Ahmet Yüksel (25) tutuklandı. Olayla ilgili 2 kişinin tutuklanması üzerine iddiaya göre, ailenin üzerindeki ‘şikayetleri çek’ baskısı daha da arttı. Yasin Yüksel’in 14 yaşındaki diğer kardeşi A. Yüksel, sosyal medyadan paylaştığı videoda, ‘Sırada 6 kişi daha var’ diyerek, Hülya K. ile 5 çocuğunu öldüreceğini söyledi. Ahmet K. ve Hülya K. çiftinin evinin önüne giden bir grup, havaya ateş açtı. Karı-koca, saldırganların yakalanması için şikayetçi oldu.

‘ANNE VE BABALARI AZMETTİRİYOR’

Çocuklarının ve kendi can güvenliğinin kalmadığını öne süren Hülya K., “Aileme saldıran gençleri, anne ve babaları azmettiriyor, defalarca şikayetime rağmen bir çözüm olmadı. 14-15 yaşlarındaki çocuklara silah verip, üzerimize salıyorlar. Çocuklarımın ve kendi hayatımdan endişe ediyorum. Şikayetimizi geri çekmediğimiz için ceza olarak evimizi onlara devretmemizi istiyorlar. Yardım bekliyorum, korkudan çocuklarımla dışarı çıkamıyorum” dedi. Polis, saldırı ve tehdit iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı. Nuri PİR-Eser PAZARBAŞI/DHA

Haberin Devamı