Gündem Baban ölecek ambulansı ara

Baban ölecek ambulansı ara

Paylaş
Baban ölecek ambulansı ara

İzmir'de bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi soğukkanlılıkla öldüren katil Delil Aysal ile ilgili korkunç bir ayrıntı ortaya çıktı. Katil, şoförün telefonunu gasp edip son çevrilen numarayı aramış. Şoför can çekişirken de telefonu açan kızı Naz'a "Baban kan kaybından ölecek, ambulansı ara" demiş.

İzmir Gaziemir'de taksi şoförü Oğuz Erge'nin (44) "Soğukta bekleme" diyerek aracına aldığı Delil Aysal (19) tarafından öldürülmesi Türkiye'de infial yarattı. Araç içi kamerayla kaydedilmiş görüntülerde, katilin silahla vurup kanlar içinde bıraktığı şoföre tokat atması ve "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" demesi dehşet yarattı. Olaydan sonra polisin takibiyle yakalanıp tutuklanan Delil Aysal ifadesinde "Araçtayken bir anda gasp fikri aklıma geldi ve eylemi gerçekleştirdim" dedi

Haberin Devamı

Üç çocuk babası Oğuz Erge, İzmir'de kızı Naz ile birlikte yaşıyordu.

KIZI iLE YAŞIYORDU

Dün ortaya çıkan bir detay ise tüyler ürpertti. Ailenin komşularından Aslan Kocalar, "Katil, Oğuz Erge'nin telefonuyla son çevrilen numarayı arıyor. Oğuz'un en son aradığı kişi kızıymış. Telefona çıkan kızına 'Baban kan kaybından ölecek. Ambulansı ara’ diyor" şeklinde konuştu. Oğuz Erge'nin eşinden boşandığı, liseye giden kızı Naz ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Oğuz Erge dün memleketi Aydın Söke'de toprağa verildi. Cenazeye cezaevinde bulunan oğlu Mustafa Erge özel izinle katıldı.

250 taksi şoförü önceki gece araçlarıyla konvoy oluşturarak Oğuz Erge’nin tabutunun konduğu cenaze aracına eşlik etti. Şoförler cinayete korna basarak tepki gösterdi.

Haberin Devamı