Gündem Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı

Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı

Paylaş
Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Paris’te terör örgütü yanlılarının gerçekleştirdiği olaylarla ilgili, "Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile 2. Ordu Taktik Komuta Yeri’nde inceleme ve denetlemelerinin ardından sınır hattı ve yurt dışındaki birliklerin komutanları, Kuvvet komutanlıkları harekat merkezlerinin katılımıyla düzenlenen video konferans toplantısında faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Haberin Devamı
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirdiği gösterilere ilişkin, “Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir” dedi.

Akar, "Hiç kimse bizden sınırımızın dibinde yuvalanan terör unsurlarına müsamaha göstermemizi beklemesin. TSK, ülkemizin ve asil milletimizin güvenliği için uygun yer ve zamanda gerekli her türlü tedbiri bugüne kadar almıştır, alacaktır." dedi. 

Bakan Akar, Paris’te terör örgütü yanlılarının gerçekleştirdiği olaylarla ilgili de "Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir." ifadelerini kullandı.