Gündem Bakan Tunç: Futbolculara yönelik bir soruşturma yok

Bakan Tunç: Futbolculara yönelik bir soruşturma yok

Paylaş
Bakan Tunç: Futbolculara yönelik bir soruşturma yok

Adalet Bakanı Tunç, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla alakalı 38 kişinin kimliklerinin belirlendiğini ve 12 kişi gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Tunç ayrıca, 'Futbolculara yönelik bir soruşturma yok. Orada bir yanlış anlama söz konusu. Bizim böyle bir beyanımız olmadı.' ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin konuştuğu olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe derbisine dair yeni açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'38 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Tunç, "Spor sahalarında bu tür görüntüleri kabul etmemiz mümkün değil. Adli soruşturma hemen başlatıldı. Şu ana kadar 38 kişinin kimlikleri tespit edildi. Kamera görüntüleri izlenerek kimler kusurluysa ortaya çıkacaktır. Temennimiz bu tür görüntüleri bir daha olmaması. Şu an futbolcularla ilgili herhangi bir soruşturma söz konusu değil. Bazı sosyal medya hesaplarında futbolculara yönelik bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu doğru değil." dedi.

'YANLIŞ ANLAŞILMA SÖZ KONUSU'

Fenerbahçe'nin açıklamasıyla ilgili konuşan Bakan Tunç, "Futbolculara yönelik bir soruşturma yok. Orada bir yanlış anlama söz konusu. Bizim böyle bir beyanımız olmadı. Sosyal medyadaki paylaşımlardan kaynaklı bir yanlış anlama." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Bakan Tunç: 38 kişinin kimliği tespit edildi