Gündem Barışmaya gittiği kayınvalidesini öldürdü

Barışmaya gittiği kayınvalidesini öldürdü

Paylaş
Barışmaya gittiği kayınvalidesini öldürdü

58 yaşındaki Mehmet Ö., barışmak için evine gittiği kayınvalidesi Gülsüm Korkmaz'ı çıkan tartışmanın ardından av tüfeğiyle vurdu

Burdur’da 3 yıl önce kaçırdığı Ayşegül Çelik ile birlikte yaşayan 58 yaşındaki Mehmet Ö., barışmak için evine gittiği kayınvalidesi Gülsüm Korkmaz’ı çıkan tartışmanın ardından av tüfeğiyle vurdu. Olay yerine gelen polislere, "Beni Mehmet Ö. vurdu" diyen Korkmaz, daha sonra yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olay saat 10.00 sıralarında Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Ö., daha önce evlenip boşanan 31 yaşındaki Ayşegül Çelik’i 3 yıl önce kaçırıp, nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı. Mehmet Ö., bugün Ayşegül Çelik’in annesi 53 yaşındaki Gülsüm Korkmaz ile barışmak için evine gitti. Gülsüm Korkmaz ile evinin önündeki meyve bahçesinde konuşmaya başlayan Mehmet Ö., barışmak istediğini söyledi. Ancak ikili arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında sinirlenen Gülsüm Korkmaz, elindeki keserle Mehmet Ö.’ye saldırdı. Kaçan Mehmet Ö., otomobilinde bulunan ruhsatsız av tüfeğiyle Gülsüm Korkmaz’a 4 el ateş ederek yaraladı. Mehmet Ö., daha sonra otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Silah sesleri üzerine Gülsüm Korkmaz’ın yardımına koşan komşuları olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Korkmaz, olay yerine gelen polislere, kendisini, kızıyla birlikte yaşayan Mehmet Ö.’nün vurduğunu söyledi. Göğsünden ve kollarından yaralanan ve aşırı kan kaybeden Korkmaz, yapılan müdahaleye karşın yaşamını yitirdi.

Olayın ardından operasyon başlatan polis ekipleri, şüpheli Mehmet Ö.’yü evinde yakalayarak gözaltına aldı. Mehmet Ö. polise verdiği ifadesinde Gülsüm Korkmaz’ın evine barışmak için gittiğini, ancak keserle saldırdığı söyledi. Kendisini savunmak için ateş ettiğini belirten Mehmet Ö., av tüfeğiyle Korkmaz’ı vurduğunu söyledi.

Gülsüm Korkmaz’ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)