Gündem Basmadık yer kalmayacak

Basmadık yer kalmayacak

Paylaş
Basmadık yer kalmayacak

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurtiçi ve sınır ötesindeki birliklerin komutanlarına şöyle seslendi: “Terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız.”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanlarıyla gittiği Şanlıurfa’da bayramlaşma sonrası 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda video telekonferans toplantısı gerçekleştirdi. Güler, yurtiçi ve sınır ötesinde görev yapan birliklerin komutanlarına seslendi.

Haberin Devamı

AĞIR DARBE VURULDU

Başarılı operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe vurulduğunu, örgütün hareket kabiliyetinin bitme noktasına geldiğini belirten Güler, şunları söyledi: “Büyük bir başarıyla sahada tesis ettiğimiz kontrolün geliştirilmesi ve genişletilmesi, terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız.”

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Elde edilen başarıların korunması ve daha yüksek seviyelere çıkarılmasının temel öncelik olduğuna dikkati çeken Güler, “İçinde bulunduğumuz savunma ve güvenlik ortamında her zamankinden daha dikkatli, uyanık olmak ve çok çalışmamız hayati önemi haizdir” dedi.

KUZEY IRAK’TA 3 TERÖRİST ETKİSİZ

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB), yapılan açıklamada, “Terör örgütünün belini doğrultmasına müsaade etmeyecek, inlerinde vurmaya devam edeceğiz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı teröristi daha düzenlediği hava harekatı ile etkisiz hale getirdi” denildi.

Haberin Devamı