Gündem Bayram tatili kaç gün olacak? 9 gün tatil mi? Gözler Kabine toplantısında!

Bayram tatili kaç gün olacak? 9 gün tatil mi? Gözler Kabine toplantısında!

Paylaş
Bayram tatili kaç gün olacak? 9 gün tatil mi? Gözler Kabine toplantısında!

Ramazan Bayramı tatiline sayılı günler kaldı. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı konuşuluyor. Bayram tatili 3 gün sürecek ancak Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın toplanıyor. Perşembe ve cuma günleri de eklenirse tatil 9 güne çıkacak. Bayram tatili 9 gün olacak mı? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın toplanıyor. Gündemde hem iç hem de dış politikaya dair önemli başlıklar var. Vatandaşı yakından ilgilendiren bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı da toplantıda masada...

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın önemli başlıklarla toplanıyor. Kritik toplantıya ilişkin detayları CNN Türk muhabiri Fevzi Özgür Altın aktardı.

Altın'ın açıklamaları şöyle:

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN? BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Kabinesi yarın toplanıyor. Gündeminde bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı ve iç-dış politikaya dair önemli konuların değerlendirmesi yapılacak. Ramazan bayramı tatili 3 gün sürecek ancak perşembe ve cuma günleri de eklenerek 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağına ilişkin karar toplantının ardından açıklanacak.

OPERASYONLAR MASADA

Diğer yandan Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyinde gerçekleştiği operasyonda son durum değerlendirilecek. Ayrınca terörün kaynağında yok edilmesi stratejisi kapsamında atılabilecek ek adımlar da kabinenin gündeminde olacak.

Haberin Devamı

KORONAVİRÜS VAKA SAYILARINDAKİ DÜŞÜŞ

Koronavirüs vaka sayıları ve vefat sayılarındaki düşüş de kabinede değerlendirilecek.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Ukrayna-Rusya savaşı uzun bir süredir gündemde. Bunun bölgesel etkileri ve liderler zirvesinin Türkiye'de yapılması için atılacak adımlar değerlendirilecek.