Gündem Bebek sahilinde ilişkiye girdiler! Rezillikle ilgili valilikten açıklama geldi

Bebek sahilinde ilişkiye girdiler! Rezillikle ilgili valilikten açıklama geldi

Paylaş
Bebek sahilinde ilişkiye girdiler! Rezillikle ilgili valilikten açıklama geldi

İstanbul Bebek sahilinde bir çiftin güpegündüz insanların içinde cinsel ilişkiye girdiği görüntüler infial yarattı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerle ilgili İstanbul valiliği açıklama yaptı. Gözaltına alınan şüpheliler C.M.T. ve Ö.K.'nin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden C.M.T.'nin 'Biz dans ediyorduk' dediği, Ö.K.'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor.

İstanbul'un Bebek semtinde çekildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Bir otomobilin içinden çekilen görüntülerde bir çiftin Bebek sahilinde herkesin gözü önünde ilişkiye girdiği görülüyor.

Haberin Devamı
Bebek sahilindeki görüntülerle ilgili valilikten açıklama geldi İstanbul Bebek sahilinde bir çiftin güpegündüz insanların içinde cinsel ilişkiye girdiği görüntüler infial yarattı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerle ilgili İstanbul valiliği açıklama yaptı.

VALİLİK HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Olay büyük tepki çekerken İstanbul Valiliği hemen harekete geçti. Valilikten yapılan açıklamada, "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında "Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.'nın ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır" denildi.

ADLİYEYE GETİRİLDİLER

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da görüntülerin ardından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Haberin Devamı

Bebek sahilinde uygunsuz şekilde hareket ettikleri için gözaltına alınan şüpheliler C.M.T. ve Ö. K.'nin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden C.M.T.'nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Ö.K.'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor.

ÇIPLAK ŞEKİLDE BANKTA UZANAN KİŞİ DE GÖZALTINDA

Öte yandan Beşiktaş Bebek sahilinde çıplak şekilde bankta uzanan şahıs için de gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre savcılık, çıplak şekilde bankta uzanırken görüntüsü sosyal medyada yer alan şahsa yönelik soruşturma başlattı. Savcılığın talimatıyla başlatılan incelemede, 'uygunsuz vaziyette' bank üzerinde yatan M.Ç. adlı şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli M. Ç.'nin emniyet sorgusunda akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Gözaltına alınan M.Ç. isimli şahsın, 'kasten yaralama, hırsızlık, güvenlik güçlerine mukavemet ve kumar oynanması için imkan sağlama' suçlarından 6 suç kaydı bulunduğu tespit edildi.