Gündem 'Bizim siyasetimiz eser siyaseti'

'Bizim siyasetimiz eser siyaseti'

Paylaş
'Bizim siyasetimiz eser siyaseti'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Bizim CHP gibi kendi iç kavgasından başını kaldıramayan bir siyasetimiz yok” dedi. Erdoğan, “Karşımıza çıkanların bazılarının kendilerine bile hayrı yok” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında dün Ordu ve Giresun’da düzenlenen mitinglerde konuştu. Erdoğan “Biz, bizimle bir olan, diri olan, kardeş olanlarla yürüdük. Bundan sonra da onlarla yürüyeceğiz. Kim aksini iddia ediyorsa yalancıdır, kifayetsiz muhteristir. Biz yola çıktıklarımızla yolumuza devam ederiz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Bizim CHP gibi kendi iç kavgasından başını kaldıramayan siyasetimiz yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘KAYBETMEK ÜZERİNE’

Eser ve hizmet siyasetinde kendileri ile yarışacak kimse olmadığını söyleyen Erdoğan, “Kara kaşımıza kara gözümüze millet bizi sandıktan çıkarmıyor değil mi? Karşımıza çıkanların bir kısmının kendilerine bile hayrı yok” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Partili büyükşehir ve ilçe belediyeleri olduğunda Ordu’nun kılına zarar gelmez. Ülkeye faydası olmayan partiler stratejilerini kaybetmek üzerine kurmuşlar. Kafalarında dolaştırdıkları 40 tilki ile önümüze çıkanların sonu hayırlı durakta bitmedi” dedi.

‘ZERRE UMURUNDA OLMAZ’

Ana muhalefet partisini eleştiren Erdoğan, “CHP’nin acemi genel başkanı, bu partiyi yönetenlerin tamamının gündemi kupon belediyeleri kimin adamının yöneteceği meselesidir. Bunun dışında inanın dünya batsa, kıyamet kopsa bunların zerre kadar umurunda olmaz” dedi. Erdoğan şöyle devam etti: “Milletimiz bizim doğru yolda olduğumuzu çok iyi biliyor, görüyor. Biz dış politikada adımlarımızı atarken önünü göremeyen aciz muhalefete değil sizlere bakıyoruz, milletimiz ne derse devletimiz onu yapıyor.”

Haberin Devamı

'BEDELİNİ BERABERCE ÖDÜYORUZ'

Erdoğan, “Milletimizin her türlü sorunu bizim sorunumuzdur. Vatandaşlarımızın çalışacak iş bulabilmesine, evine ekmek götürecek rızık kapısına imkan sağladık. Acı reçeteler yerine dengeli politikaları yeğledik. Bu mücadelenin bedelini beraberce ödüyoruz” ifadelerini kullandı. Erdoğan, “Bütçeyi hazırlarken tüm kesimlerin satın alma gücünü gözettik” dedi.