Gündem Black Friday indirimi ne zaman bitecek? Hangi ürünlerde indirim var?

Black Friday indirimi ne zaman bitecek? Hangi ürünlerde indirim var?

Paylaş
Black Friday indirimi ne zaman bitecek? Hangi ürünlerde indirim var?

Black Friday indirimleri başladı. Envaiçeşit üründe indirim var ve özellikle internet sitelerinde alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Peki, Black Friday ne zaman bitecek?

Black Friday indirimleri bugün başladı. Türkiye'de firmalar, 'Şahane Cuma", "Efsane İndirim", "Süper Cuma" başlıklarıyla indirim uygulamaya başladı. Vatandaşlar ürünleri dikkatle incelerken "Black Friday indirimi ne zaman bitecek? Hangi ürünlerde indirim var?" sorularına yanıt aranıyor.

Haberin Devamı

BLACK FRIDAY NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Black Friday 23 Kasım Cuma günü başladı. Türkiye dahil birçok firma indirimin gününü genişleterek perşembe akşamı başlatıp cumartesi öğlen 12.00'ye kadar devam ettirecek.

3 BİN 55 ADET FUTBOL SAHASI STOK

Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, her yıl online alışveriş rekorlarının kırıldığı Efsane İndirim’in bu yıl da coşkulu geçeceğini belirterek, "Platformumuzda 550 milyon adet ürün şu anda stoklarımızda hazır durumda ve müşterilerle buluşmayı bekliyor. Bunu görsel olarak ele alırsak 3 bin 55 adet futbol sahasını doldurabilecek büyüklükte stok şu anda Hepsiburada’da müşterilerini bekliyor. Bu ürünleri sevk edebilmek için ihtiyaç duyulacak tır sayısı 183 bin 350." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"4 MİLYON ÜRÜNDE İNDİRİM UYGULAYACAĞIZ"

Boyner Büyük Mağazacılık Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Zihnioğlu, yarın başlayacak Şahane Cuma kampanyasına ilişkin, "3,5-4 milyon üründe tüketiciye fırsatları sunuyor olacağız. Bunların içinde indirimler var, çoklu alımda fırsatlar var. Hatta bazı kategorilerde yurt dışındaki fiyatlardan, gümrüksüz mağazalardaki fiyatlardan çok daha cazip fırsatlar ve teklifler olacak. Ciddi bir müşteri akımı bekliyoruz." dedi.

"ŞAHANE BİR CUMA" SUNACAK

MediaMarkt, "Şahane Cuma" kapsamında gerçekleştireceği indirimlerle tüketicileri uygun fırsatlarla buluşturacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, tüketicilerine "Şahane bir Cuma" sunacak. Akıllı telefonlarda yüzde 33, notebooklarda yüzde 28, LED TV’lerde yüzde 25, oyunlarda yüzde 22, gaming monitörlerde yüzde 18’e varan indirimler 23 Kasım Cuma gününden başlayarak 3 gün boyunca sürecek. "Şahane Cuma"da, yüzlerce üründe de yüzde 70’lere varan indirimler gerçekleşecek.