Gündem Boşanma davası açan kadına yasak aşk şoku! Kocasından akılalmaz iddialar

Boşanma davası açan kadına yasak aşk şoku! Kocasından akılalmaz iddialar

Paylaş
Boşanma davası açan kadına yasak aşk şoku! Kocasından akılalmaz iddialar

İstanbul'da boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran B.S isimli kadın, eşiyle ilgili iddialarını sıraladıktan sonra 500 bin TL tazminat ve nafaka talep etti. Ancak kocası M.S. ise eşinin iddiaları sonrası mahkemeye ilginç bir dilekçe sundu.

İstanbul'da 2 yıllık evli çiftin boşanma davası ilginç olaylara sahne oldu. 2020'de evlenen B.S - M.S çifti bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. B.S boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. B.S boşanma dilekçesinde eşinin kendisiyle ilgilendmediğini ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını iddia ederek 500 bin TL tazminat ve nafaka talep etti.

Haberin Devamı

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, M. S. eşinin iddiaları sonrası mahkemeye ilginç bir dilekçe sundu.

Eşinin temmuz ayında davayı açtıktan hemen sonra A.H isimli bir erkekle Bodrum'da lüks bir otelde 8 gecelik bir tatil yaptığını ve kusurlu olan eşinin iddialarının asılsız olduğunu ileri sürdü. M.S. henüz evlilik birliği içerisinde olduğu için zina suçunun işlendiğini ve bu nedenle 600 bin TL maddi, 600 bin TL manevi tazminat ödemesini talep etti.

GÖRÜMCESİNİ SUÇLADI

Dilekçe sonrası büyük bir şok yaşayan B.S. eşinin bu bilgiye polis olan ablası aracılığıyla ulaştığını, özel hayat gizliliğinin ihlal edildiğini ileri sürerek eşinden ve ablasından şikayetçi olduğu. Görümcesinin mesleğinin kendisine sağladığı kolaylıktan faydalanarak suç işlediğini ileri süren B.S'nin ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı