Gündem Böyle anne olmaz olsun

Böyle anne olmaz olsun

Paylaş
Böyle anne olmaz olsun

Türkiye, sucu Metin Şenay'ın yıllarca çocuklara tecavüz etmesinin şokunu yaşarken mide bulandırıcı bir taciz olayı daha ortaya çıktı. Pilates eğitmeni anne Mucize P. sevgilisinin, 16 yaşındaki kızına tacizde bulunmasına göz yumdu. Genç kız yaşanan her şeyi yazdı, annesiyle konuşmasını kaydetti.

İki çocukları olan Serhat A. ile Mucize P. 2019 yılında boşandı. Çocukların velayeti anneye verildi. Yılmaz P., pilates dersi almak için Mucize P.’nin evine gidip gelmeye başladı. Bir süre sonra aralarında gönül ilişkisi kuruldu. 15 Şubat 2022 akşamı Yılmaz P. yine Mucize P.’nin İstanbul Kartal’daki evine geldi. İkili sabaha kadar oturdukları sırada, Yılmaz P. evdeki kız çocuğu G.I.A.'yı da yanlarında oturtmakta ısrar etti. Genç kız sabaha karşı izin isteyip annesinin yatak odasına uyumaya gitti.

Haberin Devamı

ELİNİ TİŞÖRTE SOKTU

Bir süre sonra Yılmaz P., çocuğun peşinden yatağa yattı. 16 yaşındaki G.I.A’nın arkasından sarıldığı sırada odaya anne Mucize P. geldi. Anne de Yılmaz P.’nin yanına uzandı. Genç kızın sonradan aldığı notlardaki ifadesine göre "Adam, sol elini G.I.A’nın tişörtünün içine sokup omzuna ve vücudunun çeşitli yerlerine dokunarak kızı taciz etti. Sağ elini de anne Mucize P.’nin tişörtüne soktu. Ancak kız "Elini çek yapma" dedi, annesi de "Herhalde hoşlamıyor yapma Yılmaz" dedikten sonra, yataktan kalktı.

HAPİS YATMAMI İSTER MİSİN?

Olay, durumu haber alan baba Serhat A.'nın ses kayıtlarıyla savcılığa başvurmasıyla patladı. İddianamedeki ses kaydında anne Mucize P. kızı G.I.A’yı şikayetçi olmaması için ikna etmeye çalışıyor. Kayıtta Mucize P. kızına "Olacakların farkında değilsin, taciz davası açılırsa hapse gireriz. Senin adını sicilde yazacaklar, taciz diye. Ondan sonra velayet davasında adın kötü lekeye karışacak. Yanımızda yattı diyemedim. Desem suçlu duruma düşerim tacizden. Hapiste yatmamı ister misin" diyor.

Haberin Devamı