Gündem Bozdağ: Bu siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir

Bozdağ: Bu siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir

Paylaş
Bozdağ: Bu siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP-İYİ Parti iş birliğine sert tepki gösterdi

Bekir Bozdağ'ın açıklamalarından bazı satır başları:

Geçmişte HDP’nin başarısı için dua-destek olan CHP, bugün başkalarının başarısı için duadan ötesini yaptı. 15 milletvekilini partisinden istifa ettirip başka partiye transferini sağladı. Bu, siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir, açık bir siyasi mühendisliktir.

'BİR BAŞKA PARTİYE STEPNE YAPMIŞTIR'


Bu kirli ve ahlaksız icraatı ile CHP yönetimi, cumhuriyetin kurucu partisi CHP’yi bir başka partiye stepne yapmıştır. Bu operasyon, geçmişte Güneş Motel’de ve 28 Şubat sürecinde kurulmuş vekil pazarının 2018’de tekrarı anlamına gelmiyor mu, ne dersiniz?


CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekilinin listesi

NE OLMUŞTU?


CHP ve İYİ Parti heyetleri TBMM'de bir araya gelerek anlaştı. İYİ Parti'nin seçimlere katılabilmesi için 15 CHP'li milletvekili istifa etti, İYİ Parti'ye geçti.. İYİ Parti'nin grup kurarak seçime girmesi sağlanacak. CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen 15 isim de belli oldu.

İŞTE İYİ PARTİ'YE GEÇEN O İSİMLER


CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen milletvekillerinin listesi:

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer,Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Bursa MilletvekiliNurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Edirne Milletvekili Okan Kaytancıoğlu, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet,Niğde Milletvekili Ömer Fethi Güler ve Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş.


Son dakika: CHP'li 15 milletvekili istifa etti, İYİ Parti'ye geçti


Güneş Motel olayı nedir?


Ankara kulislerinde bu iddia konuşuluyor: 5 MHP'li vekil İYİ Parti'ye geçecek