Gündem Bu acıya yürek dayanmaz! 18 yıl önce de yıkılmışlardı

Bu acıya yürek dayanmaz! 18 yıl önce de yıkılmışlardı

Paylaş
Bu acıya yürek dayanmaz! 18 yıl önce de yıkılmışlardı

Antalya'da kaybolduğu ihbar edilen Elif'in cansız bedeni bir gün sonra 50 metrelik uçurumda bulundu. Elif'in küçük kardeşi Ebru da 18 yıl önceki bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Kızların babası İbrahim Emeksiz "Şimdi ben bu acıya nasıl dayanırım?" diye gözyaşı döktü.

Alanya Kalesi surları altındaki yamaçta önceki gün yerde hareketsiz yatan bir kadın cesedi bulundu. Kadının hakkında kayıp ihbarı olan Elif Emeksiz’e (32) ait olduğu belirlendi. Surlarından düştüğü tahmin edilen kadının babası İbrahim Emeksiz (57) haberi aldığında yıkıldı. Çünkü 18 yıl önce 9 yaşındaki diğer kızı Ebru da yolda araç çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Emeksiz "Ben hâlâ 18 yıl önce ölen kızımın yasını tutuyorum. Buna nasıl dayanırım?" diye isyan etti.

Haberin Devamı


Elif Emeksiz'in cesedi düştüğü yerden çıkarıldı

İNTİHAR EDECEK KIZ DEĞİL

Yıllarca küçük kızına çarpıp kaçan sürücüyü bulma mücadelesi veren, bu amaçla internet siteleri kuran ancak bir sonuç alamayan kederli baba, şimdi de büyük kızını kaybetmenin acısını yaşıyordu. Kızı Elif'in hem açıktan okuyup hem çalıştığını kaydeden İbrahim Emeksiz, "Orası onun yürüyüş yoluydu. İntihar ettiğine inanmıyorum. Hayat dolu bir kızdı. ’Canım sıkıldı, kafamı dağıtmak için çıktım’ dedi. Ondan sonra da bu olay oldu" diye konuştu. 


Elif Emeksiz, 18 yıl önce ölen kardeşi Ebru'nun yanına defnedildi