Gündem Bugün bu illerde okullar tatil

Bugün bu illerde okullar tatil

Paylaş
Bugün bu illerde okullar tatil

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerdeki kar tatilleri devam ediyor. İşte okulların tatil olduğu iller ve ilçeler

Kahramanmaraş merkez ve ilçeleri, Dulkadiroğlu, Onikişubat, Elbistan, Afşin, Göksun, Nurhak ve Ekinözü.

Haberin Devamı

Elazığ kent merkezi ve tüm ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullar.

Siirt'te ulaşımda sıkıntı çekilen köy okulları ve taşımalı eğitim yapılan yerlerde okullar bir günlüğünü tatil edildi.

Kilis merkez

Mersin’in Mut ilçesi

Hakkari merkez ve köyleri

Şırnak merkez

Gaziantep'in İslahiye ilçesi

Gümüşhane merkez

Malatya merkez ve ilçeleri

Bitlis merkez

Rize'nin Derepazarı, İyidere ,Kalkandere, Çamlıhemşin ve Hemşin ilçeleri. Ayrıca Güneysu ve İkizdere ilçelerinde ise taşımalı eğitime ara verildi.

Karaman’ın Sarıveliler ilçesi

Trabzon’un Araklı, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Köprübaşı, Of ve Sürmene ilçelerindeki tüm okullar,


Tokat’ın Sulusaray ilçesinin tamamında, Erbaa ilçesinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ile Yeşilyurt ilçesindeki Bahçebaşı, Yeniköy, Gündoğan İlkokulları ve taşımalı eğitim merkezi Şehit Şemsettinbey İlkokulunda eğitime ara verildi.

Samsun’un Alaçam, Yakakent ilçeleri

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi

Van’ın Çatak ilçesi

Ordu’nun Akkuş ilçesi

Haberin Devamı

Ağrı'da Patnos ve Eleşkirt ilçeleri hariç, il merkezi ve diğer ilçelerde bütün okulların 5 Ocak 2016 Salı günü bir gün süre ile tatil edildiğini açıkladı.

Adıyaman Valiliği, Adıyaman merkez ve tüm ilçelerinde okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Adıyaman Valiliği, İl Hıfzısıhha Kurulunun, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları bir gün (Salı) tatil ettiğini açıkladı.

Tunceli’de sabah saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle il merkezi ve Çemişgezek ilçesinde ilk, ortaokul, lise, hayat boyu öğrenme ve özel eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi. Tunceli’nin Hozat, Ovacık, Nazımiye ve Pertek ilçesinde taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için de Salı günü tatil ilan edilirken, kent merkezinde engelli ve hamileler de bir gün süreyle idari izinli sayılacak.

Diyarbakır’da öğleden itibaren etkisi artıran kar yağışı nedeniyle yarın Ergani ve Çınar ilçe merkezleri ile köylerde okullar bir gün tatil edilirken, Silvan ilçesinde ise köy ve taşımalı sistemle eğitim veren merkez okullarda eğitime yarın (5 Ocak Salı) ara verildi. İlçe merkezindeki okullarda eğitim ve öğretime devam edilecek.

Haberin Devamı

Yozgat şehir merkezi ile birlikte Sorgun, Saraykent, Çayıralan, Çandır, Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde 5 Ocak Salı okulların tatil edildiği açıklandı.