Gündem Bursa'daki uçak kazası kamerada...Gökyüzünde 380 bin voltla gelen ölüm

Bursa'daki uçak kazası kamerada...Gökyüzünde 380 bin voltla gelen ölüm

Paylaş
Bursa'daki uçak kazası kamerada...Gökyüzünde 380 bin voltla gelen ölüm

Bursa Osmangazi'de geçtiğimiz hafta düşen tek motorlu uçakta iş adamı pilot Hakan Köksal ve güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam hayatını kaybetti. Burcu'nun o gün iş aramak için evden çıktığı ve ailesinin kızlarının uçağa bindiğinden habersiz olduğu ortaya çıkmıştı. Kaza anına ilişkin son görüntülerde uçağın yüksek gerilim direği ve tellerine dokunduktan sonra alev aldığı görüldü.

Bursa Osmangazi'de 1 Aralık perşembe günün saat 15:01'de Pamukova Havaalanı'ndan kalkan Hakan Sağlam'a ait uçak 15:41 sıralarında Ovaakça Santral Mahallesi'nde boş bir araziye düştü. Düşen uçakta iş adamı pilot Hakan Köksal ve güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam hayatını kaybetti.

Haberin Devamı
Bursa'daki uçak kazası kamerada Bursa’da geçtiğimiz hafta 2 kişinin hayatını kaybettiği uçağın düşme anı çevrim santralinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Güzellik uzmanı Burcu Sağlam'ın vefat etmeden kısa süre önce uçağın kokpitinden fotoğraf paylaşıp "Byee" diye yazdığı ortaya çıktı.

Uçak kazasının ardından uçağın nasıl düştüğü halen araştırılırken uçağın düşme anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde düşen uçağın kanadının Ovakça Doğalgaz Kombine Çevrim Santralindeki yüksek gerilim direği ve teline dokunduğu bu sırada bir patlamanın yaşandığı görüldü.

RAPOR İLE ORTAYA ÇIKACAK

Gerilim hattından çevrim santralinin ürettiği 380 bin voltluk elektriğin geçtiği öğrenildi. Uçağın elektrik akımına kapıldıktan sonra mı yoksa düşmeye bağlı mı olduğu otopsi raporu sonrası netlik kazanmış olacak.

AİLESİNİN HABERİ YOKTU

Burcu Sağlam’ın o gün iş aramak için evden çıktığı öğrenildi. Sağlam’ın ailesi, kızlarının uçağa bindiğinden habersiz olduğu öğrenildi. Yaşanan facianın ardından kaza haberlerini duyan Sağlam ailesi, kızlarının ölüm haberini yetkililerden gelen telefonla öğrendi.

Haberin Devamı