Gündem Bursa’daki yangın nerede ve neden çıktı? Kaç kişi öldü, isimleri belli mi?

Bursa’daki yangın nerede ve neden çıktı? Kaç kişi öldü, isimleri belli mi?

Paylaş
Bursa’daki yangın nerede ve neden çıktı? Kaç kişi öldü, isimleri belli mi?

Bursa’daki yangın haberi bugün sadece olay yerinde değil milyonların yüreğinde de ateşe neden oldu. Hayatını kaybedenlerin büyük bölümünün çocuk olması yangın faciasının boyutlarını daha da derinleştirdi. Peki, Bursa’daki yangın nerede ve neden çıktı? Kaç kişi öldü, isimleri belli mi? İşte yanıtı...

Bursa’daki yangın haberi günün ilk saatlerinden itibaren en çok konuşulan konular arasına girdi. Yapılan açıklamalara göre Bursa’daki yangında 8’i çocuk 9 kişi hayatını kaybetti, dumandan etkilenen 4 kişi de hastaneye kaldırıldı. İşte Bursa yangın faciasına ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

BURSA’DAKİ YANGIN NEREDE VE NEDEN ÇIKTI?

Yapılan açıklamalara göre Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yabancı uyruklu kişilerin kaldığı apartmanda çıkan yangının sobadan kaynaklandığı kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, saat 23.52 sıralarında Uludağ’ın eteklerindeki Değirmenönü Mahallesi Şehitler Caddesi’nde 4 katlı binanın birinci katında yangın çıktı. Hava sıcaklığının 7 derece olduğu mahallede sobadan kaynaklı yangına Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Mimar Sinan ve Kestel noktalarından ekipler müdahale etti.

BURSA’DAKİ YANGINDA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ, İSİMLERİ BELLİ Mİ?

Bursa’daki yangın faciasında 8’i çocuk bir kadın olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetti. Çocukların yaşlarının 3 ila 10 arasında değiştiği annenin ise 30 yaşında olduğu ortaya çıktı. Çocuklardan 6’sı aynı aileye aitken, 2’sinin ise akraba olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Yangını haber alarak eve gelen ve dumandan etkilenen baba (Hüseyin El Cesim) ile yan evde oturan 3 kişilik bir Suriyeli ailenin de duman nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yangında hayatını kaybedenlerin isimleri ve yaşları da belli oldu. İşte o bilgiler:

Anne Amine El Cesim (30)

Ahmet El Cesim (10),

Ali El Cesim (10),

Muhammet El Cesim (3),

Yasir El Cesim (2),

Ahmet El Cesim (6),

Garam El Cesim (8),

Maram El Cesim (10),

Ali El Cesim (10)