Gündem Bütün şehir ayağa kalktı! Herkes 8 yaşındaki Nur Hamit Bilal'i aradı

Bütün şehir ayağa kalktı! Herkes 8 yaşındaki Nur Hamit Bilal'i aradı

Paylaş
Bütün şehir ayağa kalktı! Herkes 8 yaşındaki Nur Hamit Bilal'i aradı

Mersin’in Erdemli ilçesinde gece saatlerinde kaybolan 8 yaşındaki Nur Hamit Bilal'i bulmak için tüm ekipler seferber oldu. Mahalle halkı da arama çalışmalarına katıldı. Küçük kız evlerine 2 kilometre mesafede metruk evde sağ bulundu.

İlçeye bağlı Çeşmeli Mahallesi Merkez Sokak'ta oturan Suriyeli Havva ve Hamit Bilal çiftçinin, sokakta oynayan kızları Nur, akşam eve gelmedi. Aile tüm aramalara karşın kuzlarına ulaşamayınca jandarmaya haber verdi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine saat 21.30 sıralarında bölgeye ekipler sevk edildi. Jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerine mahalleli de destek verdi. Biri kadavra, 3 arama köpeğinin de kullanıldığı çalışmalar, sabaha kadar sürdü. Ekipler saat 09.30 sıralarında Nur Hamit Bal’ı evlerine 2 kilometre mesafede metruk bir binada buldu. Erdemli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Nur, ailesine teslim edildi.

Content Video - Mersin’de kaybolan çocuğu bulmak için tüm ekipler seferber oldu

Mersin’de kaybolan çocuğu bulmak için tüm ekipler seferber oldu Mersin’in Erdemli ilçesinde 8 yaşındaki Nur Hamit Bilal, gece saatlerinde kayboldu, mahalle halkıyla birlikte tüm ekipler bulmak için harekete geçti. Kokuya duyarlı köpeklerle aranan kız çocuğundan ilk 6 saat içinde bir haber alınamadı.