Gündem Büyük İstanbul Mitingi öncesi Bakan Soylu ve Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar

Büyük İstanbul Mitingi öncesi Bakan Soylu ve Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar

Paylaş
Büyük İstanbul Mitingi öncesi Bakan Soylu ve Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Numan Kurtulmuş Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde Büyük İstanbul Mitingi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

14 Mayıs zaferimizi buradan, tüm Türkiye'ye ilan edeceğimiz yerdir. Büyük bir coşkuyla buraya geleceğiz. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız.

Büyük İstanbul Mitingi öncesi Bakan Soylu ve Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar

"YARIN BU ALANDA HAKKIN, HAKKANİYETİN SESİ YÜKSELECEK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Tayyip Erdoğan'ın etrafında saf saf duracağı mitinge hazırlanıyoruz. Yarın aslında bir mitinge hazırlanmıyoruz. Bir duruşa hazırlanıyoruz. Yarın bu alanda Adnan Menderes olacak. Yarın bu alanda İHA'mız, SİHA'mız olacak, KIZILELMA'mız olacak. Yarın bu alanda terörle mücadele eden Mehmetçiklerimiz olacak.

Yarın Recep Tayyip Erdoğan'a inanan yüz binler olacak. Yarın bu alanda yine bir duruş sergileyeceğiz. Yarın yine bir duruş sergileyeceğiz. Manda ve himaye kabul edilemez diyen ecdadımızın bize bıraktığı istiklal mücadelemizi, Ezan-ı Muhammediyemizi yüz binlerle buluşturacağız. 14 Mayıs'a ait bir heyecan duyuyoruz. Hem yüz yılları buluşturacağız, hem asırları buluşturacağız. Yarın bu alanda Balkanlar, Ortadoğu, Ortaasya olacak.

Haberin Devamı

Yarın bu alanda hakkın, hakkaniyetin sesi yükselecek. Yarın bu alanda milletimizin gür sesi duyulacak. Cumhurbaşkanımızın etrafında sadece bir seçime yürümüyoruz. Türkiye'nin Yüzyılı'na yürüyoruz. Cenab-ı Allah yardımcımız olsun.

"14 MAYIS TARİHİNDE TÜRKİYE'NİN SİYASİ TARİHİNDE YENİ BİR KAPI AÇILMIŞTIR"

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Numan Kurtulmuş ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle bu alanda 'Türkiye sana emanet' başlığıyla gerçekleştirilecek. Bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada 14 Mayıs'ın bir ilanı gerçekleşmiş olacaktır. AK Parti'nin İstanbul mitingleri çok konuşulan mitingleri olmuştur. Yarın tertipleyeceğimiz miting de böyle olacaktır. Bu seçimin ne kadar tarihi bir dönüm noktası olduğunu aylardır konuşuyoruz. Milletimiz de farkındadır. 14 Mayıs tarihinde Türkiye'nin siyasi tarihinde yeni bir kapı açılmıştır.