Gündem Çağan bizlere emanet

Çağan bizlere emanet

Paylaş
Çağan bizlere emanet

Uzman Onbaşı Erdi Demirer, 2016'da yol kontrolü sırasında teröristlerce şehit edildi. Babası şehit düştüğünde henüz 3 aylık olan Çağan'ın büyüyüp sünnet olacağını öğrenen Ordu Valisi, minik yavruya unutamayacağı bir tören yaptı.

Cem Kerpiççiler- POSTA Şanlıurfa Viranşehir'de 4 Ekim 2016'da yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan babasını hiç tanımadı. 7 yaşındaki Çağan'ın sünnet olacağını öğrenen Ordu Valisi Tuncay Sonel, makam arabasını tahsis edip, çocuğa özel bir program hazırlattı. Balonlarla süslenen makam aracına binen Çağan önce Ağızlar Mahallesi'nde babasının mezarını ziyaret edip, başında dua etti.

Haberin Devamı

SPOR SALONUNDA MERASİM

Sonra da makam arabasıyla konvoy eşliğinde şehir turu attı. Gürgentepe spor salonunda düzenlenen sünnet programında doyasıya eğlenen Çağan'ın törenine, Kaymakam ve Belediye Başkanı da katıldı. Şehit Uzman Onbaşı'nın eşi Burcu Demirer, annesi Susam ve babası Cemal Demirer, "Sayın Valimiz, bugün Çağan evladımızı çok mutlu etti. Sünnet merasiminde makam aracını vermesi, bu güzel organizasyonu yapması, bizleri çok duygulandırdı. Onurlandırdı” dedi.

ÇAĞAN TÜRKİYE'NİN EVLADI

Ordu Valisi Tuncay Sonel ise "Tüm şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizlere emanettir. Çağan Türkiye'nin evladıdır. Hepimizin evladıdır. Okuma bayramında da sünnetinde de hayatının hiçbir evresinde asla yalnız kalmayacaktır. Al bayrağın gölgesi onu hep koruyup kollayacaktır. Şehitlerimizin yakınları bunu bilsin. Onların yüzündeki bir anlık gülümsemesi her şeye değer" şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı