Gündem Can düşmanı

Can düşmanı

Paylaş
Can düşmanı

İstanbul'da 11 ayrı suçtan sabıkalı bir kişi, can kurtarmaya giden ambulansa yol vermediği gibi içindeki sağlık ekibine de saldırdı. Hem ambulans çalışanlarının, hem de ayağına demir çubuk saplandığı için yardım bekleyen çocuğun hayatını tehlikeye attı./ Alev Gürsoy Cimin-Posta

Olay Bağcılar Yenigün Mahallesi 105'inci Sokak'ta salı günü meydana geldi. Ayağına demir saplanan bir çocuğun ihbarını alan ambulans sokağa girdiğinde peynir dükkânına malzeme indiren bir kamyonet yolu kapatmıştı.

Haberin Devamı

Ambulans ekibi durumun aciliyetini belirtmek için siren çaldı. Peynir dükkanında çalışan Bahattin Özdemir, ambulansın yanına giderek 'İki dakika beklesiniz ölür müsünüz' diye tepki gösterdi.

Sağlık çalışanlarıyla esnafın yol verme kavgası İstanbul'da 11 ayrı suçtan sabıkalı bir kişi, can kurtarmaya giden ambulansa yol vermediği gibi içindeki sağlık ekibine de saldırdı. Hem ambulans çalışanlarının, hem de ayağına demir çubuk saplandığı için yardım bekleyen çocuğun hayatını tehlikeye attı.

Sağlık görevlileri de acil bir vakaya gittiklerini söyleyerek sireni tekrar çalıştırdı.

ARKADAŞI DA KARIŞTI

Özdemir ambulanstakilere küfrederek aşağı inmelerini söyledi. Bir sağlık personeline saldırdı. Özdemir'in arkadaşı kurye Tahsin Alabaş da kavgaya dahil oldu.

Özdemir kavgayı ayıran ve kendisini sakinleştiren sağlıkçı Çağlayan Gülhan'ın burnunu kırdı. Gülhan'ın gözünde görme kaybı oluştu. Esnafın polise haber vermesiyle iki saldırgan gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Bahattin Özdemir’in, adam yaralama, hırsızlık, uyuşturucu, gasp gibi 11 ayrı suçtan sabıkası çıktı. 

Haberin Devamı

Çağlayan Gülhan adlı sağlık personeli feci şekilde dövüldü. Burnu kırıldı ve gözünde geçici görme kaybı oluştu.