Gündem Canlı yayında korkunç son

Canlı yayında korkunç son

Paylaş
Canlı yayında korkunç son

Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek gitmek için 2 arkadaşıyla yola çıkan sosyal medya fenomeni Neşet Turan’a, yol kenarında canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Neşet Turan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan kamyon şoförü Bayram Çelebi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kayseri’de yaşayan Neşet Turan (36), İstanbul’a gitmek için 2 arkadaşıyla birlikte 8 gün önce yürüyerek yola çıktı. Neşet Turan, önceki akşam saat 20.30’da Aksaray-Ankara Karayolu Sapmaz Köyü yakınlarında yol kenarında yürürken bir taraftan da sosyal medyada canlı yayına başladı. Bu sırada Turan’a, kamyon çarpıp kaçtı. Tedaviye alınan Turan, yaşamını yitirdi. Turan ve beraberindeki 2 arkadaşının ‘Yürüyen Adamlar’ adı altında sosyal medyada fenomen oldukları öğrenildi.

Haberin Devamı

ŞOFÖR: “ÇARPTIĞIMI FARK ETMEDİM”

Turan’ın canlı yayın yaptığı cep telefonundaki görüntülerden kamyonun plakası belirlendi. Sapmaz Köyü’nde oturan şoför Bayram Çelebi (71) evinde gözaltına alındı. Çelebi’nin ifadesinde, bir kişiye çarptığını fark etmediğini belirterek, “Sadece bir ses geldi. Herhangi bir şey görmeyince de yoluma devam ettim. Fark etseydim, durup bakardım. Evime gidip uyudum” dedi. Çelebi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Erkan ALTUNTAŞ-Furkan KAVUKLU/DHA