Gündem Cansız bedeni bulunan tıp fakültesi öğrencisi toprağa verildi

Cansız bedeni bulunan tıp fakültesi öğrencisi toprağa verildi

Paylaş
Cansız bedeni bulunan tıp fakültesi öğrencisi toprağa verildi

Kayseri’de kayıp olarak aranırken 13 gün sonra dere yatağından cesedi bulunan tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin, toprağa verildi. Tekin'in viyadükten atlayarak intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Talas ilçesinde oturan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Ahmet Enes Tekin, 21 Temmuz'da annesi ile hastaneye gitti. Annesinin yanından, 'Lavaboya gidiyorum' diyerek ayrılan Tekin'den bir daha haber alınamadı.

Haberin Devamı

Hayatından endişe eden ailesi durumu polise bildirdi. Polis arama çalışması başlatırken, basına konuşan ailesi, Ahmet Enes Tekin’in tıp fakültesini istemediğini sırf kendilerini kırmamak için bu bölüme devam ettiğini belirterek, oğullarına eve dönmesi için çağrıda bulundu. Ekipler, dün, 13 gün sonra Tavlusun Mahallesi Derevenk Viyadüğü'ndeki dere yatağında Ahmet Enes Tekin’in cesedini buldu.

13 gün sonra cesedi bulunan tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes, toprağa verildi

İNTİHAR ETTİĞİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Kayseri Devlet Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan Tekin'in cenazesi, bugün ailesi tarafından alınarak Kocasinan ilçesine bağlı Amarat Mahallesi'ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tekin, kılınan namazın ardından Evliya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Tekin'in metrelerce yükseklikteki viyadükten atlayarak intihar ettiği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor.