Gündem Celal Şengör'ü de 'çaldılar'! 'Baklava, kokoreç tamam da bu fazla oldu'

Celal Şengör'ü de 'çaldılar'! 'Baklava, kokoreç tamam da bu fazla oldu'

Paylaş
Celal Şengör'ü de 'çaldılar'! 'Baklava, kokoreç tamam da bu fazla oldu'

Yunanistan'da bir televizyon programcısının Prof. Dr. Celal Şengör'e olan benzerliği Türkiye'de gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altına gelen "Baklavadan sonra Celal Şengörü de çalmışlar" benzeri yorumlar yazılarak, Yunan programcıya "Celali Sengöretsi" adı takıldı.

Yemekler, tatlılar derken şimdi de Celal Şengör’ün benzeri Yunanistan’da çıktı. Yunanistan'da televizyon programcılığı yapan Ilias Alexiou'nun Prof. Dr. Celal Şengör ile benzerliğini görenler hayrete düştü.

Haberin Devamı

Ilias Alexiou’nun Celal Şengör’e olan benzerliği sosyal medyada viral oldu. Geleneksel yemek adlarındaki benzerliğe gönderme yapılarak Celal Şengör'ün benzerine, "Celali Sengöretsi" adı takıldı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altına gelen "Baklavaya, kokorece eyvallah dedik, Celal Şengörü niye çaldınız?" benzeri yorumlar yazıldı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Celal Şengör'ün Fatih Altaylı ile söyleşilerine gönderme yaparak, "Bu adamın Fatih Altay'lısı yok mu? Fatih'siz Celal olur mu?" şeklinde esprili mesajlar paylaştı.