Gündem Cenazeye dalıp 4 kişiyi katletti! Kamyonun freni ile ilgili detay ortaya çıktı

Cenazeye dalıp 4 kişiyi katletti! Kamyonun freni ile ilgili detay ortaya çıktı

Paylaş
Cenazeye dalıp 4 kişiyi katletti! Kamyonun freni ile ilgili detay ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta freninin boşaldığı öne sürülen kamyon, mezarlıkta cenaze namazı kılanların arasına daldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken ve yaralıların da olduğu bildirildi. Kahramanmaraş Valisi Ünlüer kazada 4 ölü, 20 yaralı olduğunu ifade ederek cenazeye dalan kamyonun freni ile ilgili gerçeği açıkladı.

Öğle saatlerinde Andırın ilçesi Darıovası Mahallesi'nde meydana gelen kazada, mezarlıkta freninin boşaldığı iddia edilen kamyon, önündeki araçlara çarptıktan sonra cenaze namazı kılanların arasına daldı.

Haberin Devamı

Namaz için sat tutan çok sayıda kişi, aracın altında kaldı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ölenlerin olduğu bilidirilirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Cenaze namazı kılanların arasına kamyon daldı! Ölü ve yaralılar var

4 ÖLÜ, 20 YARALI

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiğini 20 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Şu an için 4 can kaybımız, 20 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu. Önce buradaki araçlara çarpmış ardından vatandaşlarımızın arasına girerek devrilmiş altında kalan 3 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. 1 vatandaşımız da hastanede rahmetli oldu. Kamyonun freniyle ilgili bir arıza olmadığını öğrendik bir sorunu yok. Kamyon sürücüsü gözaltında" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan ekipler, kamyonun altında kalan kişileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

GÖZALTINA ALINDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'taki kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, "Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın kapsamı dikkate alınarak 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş, şüpheli gözaltına alınmıştır" dedi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde kamyonun cenaze namazına hazırlanan kalabalığın arasına daldığı kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi.

Kazada hayatını kaybedenlerin; Mustafa Güzeloğlu, Osman Önsel, Halil Önsel, Mehmet Peksoy ve Tahir Temiz olduğu ve otopsi işlemlerinin ardından cenazelerin yakınlarına teslim edileceği belirtildi.