Gündem Cumhur İttifakı seçim zaferini kutluyor! Türkiye'nin dört bir yanından kareler

Cumhur İttifakı seçim zaferini kutluyor! Türkiye'nin dört bir yanından kareler

Paylaş
Cumhur İttifakı seçim zaferini kutluyor! Türkiye'nin dört bir yanından kareler

Oy sayımı devam ederken başta İstanbul'un çeşitli noktaları olmak üzere Cumhur İttifakı'nı destekleyen vatandaşlar yurt genelinde zafer kutlamasına çıktı.

Sultangazi'de Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde Cumhur İttifakı'nı destekleyenler araçlarıyla konvoylar oluşturarak sokaklarda tur attı.

Haberin Devamı

Ellerinde Türk bayrağı ve partilerinin flamalarını alanlar bir araya geldi. Zaman zaman yoğunluk nedeniyle caddedeki trafik tıkandı.

Araçların üzerine çıkıp bayrak sallayanları, cadde ve sokakları dolduranlar da alkışlarla destekledi.

Türk bayrakları, Cumhur İttifakı partilerinin bayrakları ve meşalelerle alana gelenler, konutun çevresinde şarkılar ve sloganlarla sevinç gösterisinde bulundu.

Cumhur İttifakı seçim zaferini kutluyor! Türkiye'nin dört bir yanından kareler

BURSA

Bursa’da Cumhur İttifakı destekçileri kent merkezini bayram yerine çevirdi. Cumhur İttifakı'nı destekleyen vatandaşlar, TBMM'de çoğunluğu sağlamanın verdiği mutluluğu davul zurna ile kutladı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanına akın eden vatandaşlar, Türk bayraklarıyla şehir merkezini bayram yerine çevirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterlerini açan vatandaşlar, meşaleler yakarak kutlamalarını sürdürdü.

Haberin Devamı

SİVAS

Sivas’ta Cumhur İttifakı destekçileri kent meydanını adeta bayram yerine çevirdi. Oy sandıklarının yüzde 80’inin açılması sonrasında önde olan Cumhur İttifakı'nı destekleyen partililer, Sivas kent meydanına adeta akın etti. Ellerine Türk ve parti bayraklarını alan Sivaslılar, kent meydanında meşale yakarak kutlamalara başladı. Otobüs ve kamyonetlerin üzerine çıkarak slogan atan partililer ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan, kutlamaya gelen vatandaşlar, sonuçtan şu an için mutlu olduklarını ve kazansa da kaybetse de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını söylediler.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da AK Parti’nin cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde açılan sandık sayısına göre önde olması büyük sevince neden oldu. Kentte vatandaşlar, araçlarıyla konvoy yaptı, meydanlarda davul zurna eşliğinde halay çekti.