Gündem Cumhurbakanı Erdoğan, Marmaris'teki yangın bölgesinde inceleme yaptı

Cumhurbakanı Erdoğan, Marmaris'teki yangın bölgesinde inceleme yaptı

Paylaş
Cumhurbakanı Erdoğan, Marmaris'teki yangın bölgesinde inceleme yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alandaki yangın devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgede helikopterle inceleme yaptı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci ile İçişleri Bakanı Soylu, bölgeye hareket etti. Havanın kararmasıyla ilgili havadan müdahale durdurulurken, günün ilk ışıklarıyla beraber havadan müdahale yeniden başladı. Öte yandan yangının 3 ayrı noktadan aynı anda başlaması dolayısıyla sabotaj ihtimali üzerinde duruluyor. Tarım Bakanı Kirişçi, yaptığı son açıklamada 'Düne göre pozitif durumdayız. Büyük ölçüde yangın kontrol altına diyebiliriz. Esintiyle başka bir yerde sıçrama durumu olabilir' dedi.

Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesini havadan inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te ormanlık alanda çıkan yangını havadan inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Marmaris'te helikopterle incelemede bulundu. Marmaris'te orman yangını ile mücadele sürerken Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde de orman yangını çıktı.

YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

SOYLU EŞLİK EDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle yangın bölgesinde incelemede bulundu. Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti.