Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'deki kongre öncesi hazırlıkları denetlemek için genel merkez binasına geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün akşam saatlerine kadar genel merkezde olması bekleniyor. MYK listesinin, yani Erdoğan'ın A takımının belirlenmesi çalışmaları da sürdürülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, genel merkez binasının kapısında Binali Yıldırım karşıladı.

Haberin Devamı

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan detayları aktardı;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkalığı Külliyesi'nden çıkarak AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Cumhurbaşkanı'nı AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcıları da dahil olmak üzere geniş bir kadroyla AK Partililer karşıladılar.

Kongrede atılacak adımlar MKYK listesindeki yapılacak değişiklikler, yenilikler bununla birlikte MYK listesinin yani Erdoğan'ın A Takımı'nın belirlenmesi için sürdürülen yoğun mesai AK Parti Genel Merkezi'nde başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde

Gündemde kongre hazırlıkları olacak. Kongrenin ana teması için 'Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri' oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurmayları hem kongrenin ana temasına ilişkin hem de MKYK listesinin yenilenmesine ilişkin yoğun programını tıpkı dün olduğu gibi bugün de AK Parti Genel Merkezi'nde sürdürecek.

Haberin Devamı