Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birbirlerini hançerliyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birbirlerini hançerliyorlar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birbirlerini hançerliyorlar

Samsun mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Genel başkanlarıyla, belediye başkan adaylarıyla ve aday olamayanlarıyla hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP’nin yönetimini ele geçirmek. Bu uğurda birbirlerine çelme takmaktan geri durmuyor; dün yoldaşlık ettiklerini bugün sırtlarından hançerliyorlar” dedi.

Mısır ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “31 Mart bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır. Nasıl ki 28 Mayıs’ta bazıları silindiyse, bunların neticesi de benzer olacak” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan, 450 hakim ve savcının göreve iadesi hakkında ise “Anayasa Mahkemesi’nin aldığı bazı garip kararlarda Cumhur İttifakı olarak tepkisiz kalmıyorsak, bunda da sessiz kalamayız. Ayrıca Anayasa Mahkemesi’nin almış olduğu bu kararları hazmedemiyorum” diye konuştu.

‘HEYBELERİ BOŞ OLANLAR’

Erdoğan “Dikkat ederseniz kendi heybeleri boş olanlar, bizim başarılarımızı değersiz hale getirme gayretinde. Bir başka ifadeyle iş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar, bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyor. Bu vahim tablo sadece ülkemizi geri, insanımızı fakir bırakmakla kalmadı. Darbeyle, terörle, hak ve özgürlük ihlalleriyle milletimizi de mutsuz etti. DHA

Haberin Devamı