Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'de gelen gideni aratıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'de gelen gideni aratıyor

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'de gelen gideni aratıyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi kesintisiz olarak büyüttüklerini belirtip, “Bu ülkenin en büyük sermayesi insandır” dedi. CHP Lideri Özgür Özel’i bedelli askerliğe ilişkin sözleri nedeniyle eleştiren Erdoğan, “Bu partide öyle bir şey var ki gelen gideni aratıyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Sivas’ta Tarihi Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu. Vatandaşları yatırımdan tasarıma, üretime kadar her alanda destekleyerek ülkeyi kesintisiz büyüttüklerini söyleyen Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı’na giden yolun önce kendi insanımıza güvenmekten geçtiğine inanıyoruz. Bu ülkenin en büyük sermayesi insanıdır” dedi. Erdoğan, “Ne zaman aramıza ayrılığı soktuysak o zaman başımıza gelmeyen felaket kalmadı. Krizlerin, terörün ülkemize hangi maliyetlerinin olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ZİHNİYET BOZUKLUĞU’

CHP’yi eleştiren Erdoğan, “Bu partide öyle bir şey var ki her gelen gideni aratıyor. Devrik genel başkan Bay Kemal ile pek anlaşamaz, hatta sık sık karşı karşıya gelirdik. Yürüyen merdivene ters binse de, aday olduğu seçimler de kendine oy veremese de bir tarzı vardı” dedi. Erdoğan şöyle devam etti: “CHP’nin yeni genel başkanı ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Şimdi de çıkmış bedelli askerlik yapanlar bize oy vermesin, istemiyoruz demiş. Bedelli askerlik üzerinden gençlerimizi hedef almak zihniyet bozukluğunun işaretidir.”

‘YHT’Yİ GEREKSİZ BULUYORLARDI’

Türkiye’yi bölgesel ve küresel güç haline getirme azmiyle milletin hizmetinde olduklarını belirten Erdoğan, “Sivas’a son 21 yılda günümüz rakamlarıyla toplam 197 milyar TL yatırım yaptık” dedi. Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı’nın Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu tarafından eleştirilmesini hatırlatan Erdoğan, “Daha düne kadar bu yatırımı gereksiz bulanların da hızlı treni kullandığını görüyor, açıkçası bundan memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı