Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha ne müjdeler vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha ne müjdeler vereceğiz

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha ne müjdeler vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Adana’da düzenlediği mitingde “Muhalefetin bize örnek gösterdiği ülkelerde 4 gündür KAAN konuşuluyor. Umutlarını Türkiye’ye bağlamış dostlarımız, başarılarımızla gurur duyarken elbette rakiplerimiz de endişeye kapılıyor. Daha ne müjdeler vereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Adana’da düzenlediği mitingde “CHP başta olmak üzere muhalefetin halini görüyorsunuz. Parti içindeki iktidar kavgalarından başlarını kaldıramıyorlar. Birbirleriyle uğraşmaktan, birbirleriyle didişmekten fırsat bulamadıkları için başka bir konuyla ilgilenemeyecek durumdalar. Cumhurbaşkanı adayı olarak milletin önüne çıkardıkları, peşine de 6 tane yardımcı adayı taktıkları bir zat vardı. Seçimde umduklarını bulamayınca tüm suçu cumhurbaşkanı adaylarına yükleyip kendilerini temize çıkardılar. Yeğe göğe sığdıramadıkları genel başkanlarını partiden öyle bir kazıyıp attılar ki neredeyse kedisi Şero’yu bile kapıdan içeri sokmayacaklardı” dedi.

Haberin Devamı

‘34 ÜLKENİN SEMALARI’

Erdoğan “Uluslararası siyaseti takip eden herkes şu gerçeği artık kabulleniyor; Türkiye sadece bölgesel bir güç olmaktan çıkıp küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Savunma sanayiinde dışa bağımlılığımız azaldıkça uluslararası arenada etkinliğimiz arttı. Bugün 34 farklı ülkenin semalarını Türk İHA ve SİHA’ları koruyor. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Böylece 5’inci nesil uçak üretebilen dünyadaki 4 ülkeden biri olduk. Muhalefetin bize örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Umutlarını Türkiye’ye bağlamış dostlarımız bizim başarılarımızla gurur duyarken elbette rakiplerimiz de endişeye kapılıyor. Daha ne müjdeler vereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Öyle garip bir durumla karşı karşıyayız ki; bizdeki mankurtlaştırılmış zihinler KAAN’a bakınca kalorifer peteği veya süpürge sapı görüyor ama Asya’dan Afrika’ya kadar gönül coğrafyamızdaki yüz milyonlar büyüyen, güçlenen, mazlumların umudu haline gelen bir Türkiye görüyor. Türkiye’nin başarıları bizim azmimizi artırırken dost ve kardeş ülkelere de cesaret aşılıyor. Bu umutları boşa çıkarmayacağız. Türkiye’yi her alanda güçlendirmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı şafağı sökerken ecdattan aldığımız emaneti hakkıyla, bizden sonraki nesillere teslim etmenin kıvancını yaşayacağız” dedi. Anıl ATAR/DHA