Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eser kazandırmakta üzerimize kimse yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eser kazandırmakta üzerimize kimse yok

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eser kazandırmakta üzerimize kimse yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz” dedi. CHP’yi eleştiren Erdoğan, “Sürekli yörüngeden yörüngeye savrulan bir partiye dönüşmüştür” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün, Şanlıurfa’da AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımında ve deprem konutlarının teslim töreninde konuştu. Erdoğan, “Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz” dedi. Türkiye’nin büyüme hızının arttığı dönemlerde kirli senaryoların devreye girdiğini söylen Erdoğan şöyle devam etti: “Gezi olayları, FETÖ ihanet şebekesinin harekete geçirilmesi bu oyunun parçasıydı. Çukur terörü, DEAŞ’ın üzerimize salınması, komşularımızla yaşadığımız gerilim bu oyunun parçasıydı.”

Haberin Devamı

‘13 KIRMIZI KART’

Ana muhalefeti eleştiren Erdoğan “Gezi olaylarına sahip çıktı bu parti. Yapmaması gereken ne varsa hepsini yaptı, hâlâ da yapıyor” dedi. Erdoğan, “CHP zihniyetinin vatandaşımızın hayalleri ile bağı kalmamıştır. Bu partiye oy verenler en büyük mağdurdur. CHP siyasi mihengini kaybetmiştir. Sürekli yörüngeden yörüngeye savrulan bir partiye dönüşmüştür” diye konuştu. Terör örgütlerinin, emellerine ulaşmak için CHP’yi kullandıklarını söyleyen Erdoğan, “Asıl suç CHP yönetiminindir. Eski başkanları bu şekilde bir netice elde edeceğini sandı ama sandıkta 13 defa kırmızı kart gördü” dedi.

‘DERDE DERMAN PEŞİNDEYDİK’

Şanlıurfa’da 1314 afet konutunun kura çekiminde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletçe yüreğimizin yandığı afetlerde, birileri şov, siyasi istismar peşinde koşarken biz dertlere derman peşindeydik” dedi. Erdoğan, “Hiçbir ayrım yapmadan, siyasi görüşüne bakmadan depremzedelerin yaralarını sardık. Depremzedelerimizi en kısa sürede mutlu yuvalarına kavuşturmak için çalışacağız” diye konuştu. DHA

Haberin Devamı