Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fetret devrini bitireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fetret devrini bitireceğiz

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fetret devrini bitireceğiz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İstanbul’da Sirkeci-Kazlıçeşme hattında hizmet verecek raylı sistemin açılışını yaptı. Erdoğan 31 Mart’taki seçimlere değinerek, “Kaldığımız yerden yeniden bismillah diyerek işe koyulacak, fetret devrini sona erdireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul’da dün Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni’ne katıldı. Konuşmasında mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimini eleştiren Erdoğan, “5 yıl boşa geçti. Niye bir şey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok” dedi. Erdoğan, “Sirkeci’den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Yaparsa AK Parti yapar” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘BİR DE SEN YAP’

Attıkları her adımın muhalefet partisi tarafından iptal edilmek üzere mahkemeye taşındığını söyleyen Erdoğan, “Ülkemize kazandırdığımız vizyon projeleri engellenmek istendi. İşte Marmaray. Kim yaptı bunu, biz yaptık. Ya bir de sen bir şey yap” dedi. Erdoğan, “Sancaktepe’de mevcut metronun açılmış kuyusunu doldurmak suretiyle hizmet ettiğini zanneden, Kağıthane’de temel atma değil, temel atmama töreni yapacak kadar zavallı yönetim var. Bunlara gereken dersi 31 Mart’ta vermeye hazır mıyız?” ifadelerini kullandı.

‘SARKMA OLMAYACAK’

Uğraştıran değil, ulaştıran İstanbul parolasıyla yeni hatları, ulaştırma projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini söyleyen Erdoğan, “Murat Kurum kardeşimizin şehrin emanetini almasıyla birlikte projelerimiz hızlanacaktır” dedi. Erdoğan “Murat Kurum kardeşimizle birlikte Cumhur İttifakı Ankara’da el ele verdiğimiz zaman herhangi bir sarkma söz konusu olmayacak ve yola emin adımlarla yürüyeceğiz. Kaldığımız yerden yeniden bismillah diyerek işe koyulacak, fetret devrini sona erdireceğiz” diye konuştu. DHA

Haberin Devamı
Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı! İlk sürüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirdi