Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayalleri sadece çıkarlarıyla sınırlı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayalleri sadece çıkarlarıyla sınırlı

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayalleri sadece çıkarlarıyla sınırlı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan CHP’li yöneticileri eleştirerek, “Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı” dedi. Erdoğan, “Kendi aralarında demlenmekten başka işe vakit kalmıyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Mersin mitinginde konuştu. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren Erdoğan, “Biz güzel Mersin’imizi bunlara teslim edemeyiz. Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı” dedi. Erdoğan, “Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun. Birbirleriyle kavga etmekten gözleri ne ülkeyi, ne şehirleri, ne de insanımızı görüyor. Kendi aralarında demlenmekten başka işe vakit kalmıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘DEVRİNİ KAPATALIM’

Erdoğan “Bakmayın söylemlerine, emin olun hepsi yalan, 2 gün sonra inkâr edecekleri yalanlar. Söyleyin verdikleri sözlerden hangisini hayata geçirdiler. Mersin’e neredeyse tek bir çivi çakmadan yeniden karşınıza çıkıp sizden destek isteyenlere hak ettikleri cevabı vermek gerekmez mi?” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart’ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım. Cumhur İttifakı’nın adaylarını Türkiye Yüzyılı ışıklarını Mersin’in semalarına salalım” ifadelerini kullandı. DHA