Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Horoz dövüşünden beter haldeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Horoz dövüşünden beter haldeler

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Horoz dövüşünden beter haldeler

Denizli’de düzenlenen mitinge katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti eleştirerek “Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga halindeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var. Muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Denizli’de düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan “CHP başta olmak üzere muhalefetten umudunu kesenleri bağrımıza basacağız. Muhalefet trajikomik bir hal aldı. Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga halindeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var. Muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz. Dün iltifat yağmuruna tuttuklarına, bugün en ağır hakaretleri savurmaktan çekinmiyorlar. 8-9 ay önce beraber ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı. Bugün birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

‘GÖKLE BULUŞTURDUK’

Türkiye Yüzyılı vizyonunun en önemli ayaklarından birinin savunma sanayi ve teknoloji olduğunu belirten Erdoğan “Artık her şeyi kendimiz üretiyoruz. Kendi savaş gemisini yapan 10 ülkeden biriyiz. Uzaya astronotumuzu gönderdik. ANKA 3’ün hizmete girmesiyle çığır açtık. 5’inci nesil savaş uçağımız KAAN ilk uçuşunu icra etti. Varsın birileri ‘Yapamazsınız, başaramazsınız’ desin. Ne dediler ‘Kalorifer peteği’, ‘Süpürge sapı’, kendi akıllarınca projelerimizle dalga geçtiler. Ne derseniz deyin, yaptık, gökle buluşturduk” diye konuştu.