Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli, Beştepe'de bir araya geldi. Bu görüşme Erdoğan-Bahçeli arasındaki yılın 4. görüşmesi oldu.

Seçim takvimi açısından kritik bir haftaya girilirken Beştepe'de önemli bir görüşme gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün saat 16:30'da bir araya geldi. İki liderin görüşmesi 1 saat sürdü.

Haberin Devamı

CNN Türk Muhabiri Ahmet Türkeş, görüşmeye ilişkin detayları paylaştı. Türkeş'in aktardıkları şu şekilde:

Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. 2023 yılında 4. kez görüşüyor bu iki isim. Görüşme iki önemli tarih öncesinde yapılıyor. Birincisi 23 Mart. 23 Mart tarihine kadar Cumhurbaşkanlığı adaylıkları YSK'ya sunulacak. Diğer tarih ise 24 Mart. 24 Mart tarihi de siyasi partilerin ittifak protokollerinin YSK'ya sunulması için son tarih.

AFETZEDELER İÇİN YAPILACAK OLAN YARDIMLAR DA GÜNDEMDE

14 Mayıs'a doğru geri sayım sürerken "Cumhur İttifakı genişleyecek mi?" sorusu merak ediliyordu. Seçimlere yönelik atılacak adımlar, Cumhur İttifakı'nın çalışmaları merak ediliyordu. İki ismin bugünkü görüşmesinde bu konuları yatırması bekleniyor. Yeniden Refah Partisi ittifaklara katılmayacağını ve seçimlere kendi adayı ile müstakil olarak gireceğini açıklamıştı. Bu konu da iki ismin gündemine gelecektir. Masaya gelecek diğer konu da 6 Şubat'ta yaşanan depremler ve afetzedelere yapılacak yardımlar olacak.

Haberin Devamı